Bijles basisschool Cito NIO IEP

Bijles of remedial teaching - basisschool Cito, NIO of IEP


Kinderen van de basisschool krijgen te maken met de Cito, NIO of IEP, hier kun je met bijles of remedial teaching voor trainen. Klik hier voor het verschil tussen bijles en remedial teaching. De vraagstelling van deze belangrijke toetsen verschillen van de meest gebruikte lesmethoden in het basisonderwijs. Het kan dus zijn dat een leerling het antwoord wel weet, maar gewoonweg de vraag niet snapt. Daarbij kunnen deze toetsen als heel spannend ervaren worden. Dit kan het resultaat beïnvloeden. Door middel van deze training gaat de leerling met zelfvertrouwen de toetsperiode in.

3-stappenplan:

  • Stap 1 – De verschillende soorten vraagstellingen begrijpen en herkennen
  • Stap 2 – Het herhalen van de stof die veel gevraagd wordt en/of moeilijk gevonden wordt door de leerling
  • Stap 3 – Het zelfvertrouwen verhogen door succeservaringen tijdens stap 1 & 2

Werkwijze training


Er wordt gebruik gemaakt van officiële materialen van de Cito, NIO of IEP. Daarbij vullen we waar nodig aan met ander materiaal. We gebruiken niet dezelfde toetsen die de leerling op school krijgt. Dit zou de score op een oneerlijke manier beïnvloeden.

Mijn dochter is vorig jaar in groep 7 begonnen met de training. Aanleiding hiervoor: het grote verschil tussen haar potentieel en de schoolresultaten. Dankzij de rustige, ontspannen en deskundige begeleiding heeft ze meer zelfvertrouwen gekregen en een goede aanpak ontwikkeld om rekensommen op te lossen. De CITO scores voor rekenen waren nooit eerder zó goed. Niet onbelangrijk: ze gaat er elke week met plezier heen! Ook in groep 8 gaan we de lessen voortzetten.

Groep 7 - Omaira

Groep 7 - Omaira


Bijles basisschool Cito NIO IEP

Tarieven basisschool Cito, NIO of IEP


Wekelijkse ondersteuningssessie in de praktijk (50 minuten).

€ 69,- per sessie

Dit is incl. al het materiaal.

Liever bijles voor € 41,- per sessie? Dat kan ook. Klik dan hier voor meer informatie.

Mail ons

Vul onderstaand formulier in en druk op verzenden.


    Open chat
    Kan ik je helpen?
    Hoi, kan ik je ergens mee helpen?