Remedial teaching

Hier gaan we eerst op zoek naar de hiaten door middel van een aantal testen. Aan de hand van de resultaten maken we een specifiek handelingsplan. We gaan op zoek naar materiaal dat naadloos aansluit aan de behoeften van het kind. Doorgaans zijn door deze gerichte aanpak minder lessen nodig dan de reguliere bijlessen.

JaMaRa-rekenen – opheffen blokkades en getalbegrip creëren

Rekensprint – rekenbasisvaardigheden & automatiseren

Taal in Blokjes – spelling- & leesondersteuning

Connect & RALFI – technisch lezen

Cito-/NIO-training – Voorbereiding voor toetsmomenten

Alle teksten de baas! – Begrijpend lezen in 6 stappen

 

 € 67,- per uur


Sinds 3 maanden heeft mijn dochter van 10 jaar bijles. Wij merken dat Romy meer zelfverzekerd in de klas is en ook zo thuiskomt van school. De extra aandacht die ze krijgt voor de lesstof geeft haar juist dat extra zetje. Heel belangrijk, de lessen bij Andreas vindt ze leuk en ze kan goed uitleggen wat ze heeft geleerd. Het is pittig om na een schooldag nog 1,5 uur les te krijgen, maar door de manier van lesgeven houdt ze het goed vol, wij gaan lekker door bij Andreas, want het werkt!

Romy Groep 6

Romy Groep 6

Klik hier voor meer recensies.


Procedure


Intakegesprek

Gewoonlijk beginnen we met een gratis en vrijblijvend intakegesprek met u en uw kind. Dit doen we in de praktijk, maar het kan ook telefonisch. Als het veilig en vertrouwd voelt, kunnen we de uren plannen.

Tijdens de les

We gaan aan het werk met de onderdelen die uw kind moeilijk vindt. Als er een toets/examen aankomt, kunnen we heel gericht oefenen. Als het nodig is, geven we aan het einde van de les coaching op het gebied van plannen.

Na de les

In de meeste gevallen geven we tips en/of huiswerk mee, gericht op het behalen van de vooraf bepaalde doelstellingen. Na de les typen we een logboek, hier staat alles in wat we behandeld hebben. Je krijgt na de eerste les toegang tot dit logboek, via Google drive. Zo heb je altijd en overal inzicht.

Mail ons

Vul onderstaand formulier in en druk op verzenden.


    Open chat
    Kan ik je helpen?
    Hoi, kan ik je ergens mee helpen?