Onze kracht


De kracht van Meester Andreas zit hem in de docenten. Het team is enthousiast, motiverend en ieder van ons heeft zijn/haar eigen kwaliteiten en expertises. We nemen het lesgeven serieus, doen dit geduldig en zorgen voor een veilige sfeer. Bij de intake bepalen we bij welke docent de leerling het best past. We kijken naar de hulpvraag en naar de klik tussen de docent en leerling.

Sinds vorig jaar geeft meester Andreas remedial teaching aan onze dochter Sanne. Wij en vooral Sanne vinden meester Andreas een kei! Sanne heeft nu veel meer zelfvertrouwen gekregen. Ze heeft zelfs weer zin om te rekenen. Echt een aanrader!

Bewezen methode


Individuele les is een hele effectieve manier van leren. De leerling krijgt aandacht op maat voor specifieke (leer-)problemen. Dit in een rustige omgeving. De hiaten worden effectief en op een speelse manier gedicht. Omdat de leerling betere schoolprestaties levert en dus ook positieve ervaringen krijgt, zal de motivatie groeien.

Omdat wij op individueel niveau les geven, kunnen wij goed op de zone van de naaste ontwikkeling van Vygotsky aansluiten. Dat houdt in dat we de leerling aanspreken op een niveau dat net buiten zijn/haar bereik ligt, zonder het frustratieniveau op te zoeken. Er is ruimte om te stimuleren, de juiste hulp te bieden en het voor te doen. Hierdoor ontstaan leermomenten waarmee de leerling steeds boven zichzelf uitstijgt.


Andréas
Corline
Daniek
Myrthe
Bart
Josia
Mandely
Yannick
Sammy
Thea
Josse
Adri
Marieke
Lideke
Romeo
Jelena

Mail ons

Vul onderstaand formulier in en druk op verzenden.


    Open chat
    Kan ik je helpen?
    Hoi, kan ik je ergens mee helpen?