Middelbare school bijles huiswerkbegeleiding

Bijles & huiswerkbegeleiding - middelbare school


Bij huiswerkbegeleiding en bijles voor leerlingen van de middelbare school gebruiken werken we aan de onderdelen die de leerling moeilijk vindt. Als er een toets/examen aankomt, oefenen we heel gericht. Tijdens de privélessen helpen we de leerling met volle aandacht. Dit resulteert in betere cijfers en meer zelfvertrouwen.

De vakken wiskunde, natuurkunde, scheikunde, economie, Nederlands, Engels, Duits, Turks, Biologie, geschiedenis bieden we op alle niveaus aan. De resterende vakken op onderbouw niveau.

Liever training gericht op plannen, motivatie en leren leren? Klik dan hier.

Examentraining - middelbare school


Goed voorbereid je middelbare school eindexamens ingaan? Dat kan met de eindexamentrainingen bij Meester Andreas. We maken samen oefenexamens, kijken waar de hiaten liggen en pakken die aan. Aan het eind van de training weet je wat je te wachten staat en ga je met meer zelfvertrouwen je eindexamens in.

Werkwijze bijles & huiswerkbegeleiding


Gewoonlijk beginnen we met een gratis en vrijblijvend telefonisch intakegesprek.

Na de les typen we een logboek, hier staat alles in wat we behandeld hebben. Je krijgt na de eerste les toegang tot dit logboek, via Google drive. Zo heb je altijd en overal inzicht.

Onze zoon van 16 heeft sinds dit jaar moeite met wiskunde. Wij hebben hem zelf altijd geholpen maar dit bleek niet meer voldoende, pas tegen het einde van dit schooljaar op zoek naar bijles & huiswerkbegeleiding omdat Bas zou blijven zitten. Via Facebook bij Meester Andreas terecht gekomen; ze hadden direct een klik! Hij weet feilloos hoe hij met pubers om moet gaan en spreekt hun ‘taal’. Hij legde alles geduldig en helder uit, op een totaal andere manier dan op school, waardoor het kwartje viel. Bas heeft z’n wiskunde opgetrokken van een 4,9 naar een 5,6 en gaat nu dus over! We trekken volgend jaar zeker eerder aan de bel voor examentraining; Bas en wij zijn enorm tevreden.

Bas Vmbo-KB 3

Bas Vmbo-KB 3

Klik hier voor meer recensies.


Tarieven


Vmbo alle klassen, havo/vwo tot en met jaar 3 door student:

  • 10 lessen: € 41,- per les

Havo 4/5 en vwo 4/5/6  of examentraining door student:

  • 10 lessen: € 46,- per les

Alle niveaus en klassen door ervaren docent:

  • 10 lessen: € 55,- per les

Bij alle lessen wordt er 3,- extra per les gerekend bij afname van 5 lessen

Mail ons

Vul onderstaand formulier in en druk op verzenden.


    Open chat
    Kan ik je helpen?
    Hoi, kan ik je ergens mee helpen?