Hoi!

Ik ben Marieke Meijer en woon samen met mijn vriend Daniël en onze 3 kinderen in Sint Pancras. In 2010 ben ik afgestudeerd als docent basisonderwijs aan de Hogeschool INholland. Na het behalen van mijn diploma heb ik 3 jaar volledig voor de klas gestaan in het basisonderwijs. In 2012 heb ik de overstap gemaakt naar het middelbaar onderwijs. Ik geef hier met plezier les aan de onderbouw van het VMBO. In 2016 heb ik mij gespecialiseerd tot rekenspecialist en in 2018 heb ik een extra bevoegdheid gehaald op de HvA. Hiermee mag ik in de gehele onderbouw VMBO meerdere vakken geven. Mijn passie ligt vooral bij wiskunde, wat ik al 8 jaar met liefde geef.

Ik vind het belangrijk dat leerlingen met plezier naar school gaan, bij binnenkomst elkaar goedemorgen zeggen en hun spullen mee hebben. Met elke leerling heb ik elke week een coachgesprek. Hiermee praten we over van alles en nog wat. We kijken welke leerdoelen ze willen behalen en welke mogelijkheden er zijn om deze te kunnen behalen. Zo zijn zij eigenaar van hun eigen leerproces.

Bij wiskunde/ rekenen vind ik het leuk om te zien dat het kwartje valt. Er zijn verschillende rekenstrategieën om tot een oplossing te komen. We gaan samen door totdat we de juiste strategie hebben die bij hen past.

Ik heb er zin in!

Open chat
Kan ik je helpen?
Hoi, kan ik je ergens mee helpen?