Hoi! Mijn naam is Bart Zijp. Ik heb aan het PCC Blekerskade in Alkmaar mijn VWO-diploma behaald. Ik ben vervolgens in 2019 afgestudeerd als docent basisonderwijs aan de Hogeschool Inholland Alkmaar. Naast mijn studie ben ik werkzaam geweest binnen schoonmaakbedrijf AlcmariA en heb ik een aantal jaar actief mogen zijn als mantelzorger. Binnen deze uiteenlopende banen komen enkele kenmerkende aspecten van mij naar voren, zoals inlevingsvermogen, zorgzaamheid en geduld.

Tijdens mijn studie heb ik ervaring opgedaan op verschillende scholen en heb ik lesgegeven aan kinderen van diverse leeftijden. Momenteel ben ik werkzaam binnen de basispool van Stichting Ronduit. Afgelopen jaar heb ik een combinatieklas gedraaid. Dat hield in dat ik gedurende de dag vooral bezig was met het geven van instructie aan beide groepen. Het gevolg hiervan was, dat ik minder tijd zag voor het individueel begeleiden en verder helpen van de leerlingen. Hetgeen waar ik veel plezier en energie uit haal.

Ik vind het fijn om te zien wanneer kinderen stappen maken binnen hun ontwikkeling als persoon. Zowel op cognitief en sociaal-emotioneel gebied. Het is mooi dat ik hier als leerkracht mijn steentje aan bij kan dragen.

 

 

Open chat
Kan ik je helpen?
Hoi, kan ik je ergens mee helpen?