Onze zoon Yorick heeft de training ‘Ik leer leren’ bij Andreas gevolgd. Wij hebben gekozen voor de individuele training. Dit is heel goed bevallen. Hierdoor kon de training waar nodig worden aangepast aan de behoefte van Yorick. Er ontstond een stukje maatwerk.

Door de training heeft onze zoon veel inzicht gekregen hoe hij nieuwe leerstof opneemt en hoe hij dan het beste kan leren. Yorick zei: “ik leer nu heel veel over mezelf”.

Andreas heeft hem goede tips gegeven, waarmee onze zoon verder kan en wij hem hierin kunnen begeleiden. Hiermee is een goede basis gelegd.

Andreas beschikt over een open en directe stijl van communicatie en wist het vertrouwen van onze zoon te winnen. Voor ons als ouders was de afstemming makkelijk en direct.

Andreas is op het oog een stoere jonge vent die de taal van een puber snapt.

Yorick

Yorick

Sinds dit schooljaar zit onze dochter in de brugklas. Na een prima begin kreeg ze rond de Kerst toch wat problemen. De cijfers gingen omlaag en vaak was het huiswerk te veel en niet op tijd af. Dit uitte zich in stress, nervositeit en ziekmelden. We hebben toen contact opgenomen met Meester Andreas en hem voorgelegd wat er aan de hand was. Al door de telefoon herkende hij meteen de ‘symptomen’ en zijn advies voor onze dochter was om een cursus te volgen waarin ze zou ‘leren om te leren’, een ‘planningscursus’ zou je kunnen zeggen.
We hebben dit advies meteen opgevolgd en vijf weken lang kon mijn dochter op zaterdag terecht voor individuele sessies waarin ze tips, technieken en handvatten kreeg om de problemen aan te pakken. Vrijwel direct zagen we resultaat. Ten eerste was mijn dochter meteen enthousiast over de lessen. Het was leuk om te doen! En snel daarna zagen we dat ze weer met plezier naar school ging, minder nerveus was en niet meer gestresst. De ziekmeldingen (‘Ik heb hoofdpijn, -buikpijn, ik voel me niet lekker’) behoorden ook tot het verleden en ook de cijfers gingen weer omhoog!
Wij zijn blij dat mijn dochter deze kans heeft kunnen aanpakken. Meester Andreas is een vakman die precies weet wat uw kind nodig heeft en is in staat om hulp te bieden op een manier die bij uw kind past. Dit alles vindt plaats in een vriendelijke en ontspannen sfeer. Kortom: een aanrader!

Kate-Jadi

Kate-Jadi

Hoe meer leerstof Lukas (2 havo) kreeg, hoe duidelijker het werd dat hij hulp nodig had om te leren leren. Lukas had direct een klik met Meester Andreas, hij is 5 keer met plezier naar hem toegegaan. De 1 op 1 aandacht en de praktische oplossingen die goed bij zijn ‘type’ passen (zoals hoe hij beeldend kan denken, welke muziek helpt om concentreren en kaartjes gebruiken bij stampvakken) hebben hem dat duwtje in de rug gegeven dat hij goed kon gebruiken.

Lukas

Lukas

Open chat
Kan ik je helpen?
Hoi, kan ik je ergens mee helpen?