Sinds een paar weken volgt mijn zoon Stan, duo-lessen rekenen bij Meester Andréas. Samen met zijn vriend/ klasgenoot gaat hij vol enthousiasme naar de lessen. Het opgegeven huiswerk van meester Raymond maakt hij zonder mopperen. We zien direct de effecten van de bijlessen. Rekentoetsen maken is opeens leuk i.p.v. spannend. Zijn zelfvertrouwen groeit met de dag.

Groep 4 - Stan en Ben

Groep 4 - Stan en Ben

Onze dochter Dani heeft al lange tijd moeite met rekenen op school. Ze zit in een hulpgroep, maar als de basis niet goed is het moeilijk om alles te begrijpen. Toen was daar meester Andréas. Wat is Dani blij met hem, het gaat stukken beter met rekenen en zelfs met begrijpend lezen gaat het de goede kant op!

Groep 8 – Dani

Groep 8 – Dani

Hoi, Ik ben Roman. Toen ik 10/11 was heb ik ook bijles gehad van Andreas omdat ik moeite had met rekenen. Dat heeft mij destijds goed geholpen en ik heb toen mijn cijfers omhoog kunnen halen. Het is een leuke gezellige man, geduldig en op zijn tijd een grapje. Als je bijles nodig hebt dan raad ik hem aan.

Groep 6 - Roman

Groep 6 - Roman

Ik kom uit Rusland. Meester Andreas is de beste meester ooit. Hij is goed in rekenen, taal, aardrijkskunde en geschiedenis. Toen ik eerste keer kwam naar de les van meester kon ik heel slecht Nederlands praten, nu kan ik het al veel beter en haal ik goede cijfers op school.

Groep 7 - Katia

Groep 7 - Katia

Na het voorlopig advies op mijn school was ik niet blij met het resultaat.
Dus leek het mij een goed idee om hier bijles te nemen voor rekenen, in het begin was het heel erg wennen maar sindsdien ben ik wel heel erg omhoog gegaan met rekenen. Mijn citoscore was erg verbeterd, ik was met 10 bijlesuren van een E5 naar een C3 gegaan! Eerst moesten kinderen/leerkrachten mij heel veel hulp aanbieden maar nu ik zo omhoog ben gegaan met rekenen ben ik nu degene die kinderen hulp aanbied.Tot op deze dag blijf ik op bijles ook voor begrijpend lezen.
Kortom ik ben blij met meester Andreas!

Groep 8 - Dylana

Groep 8 - Dylana

Mijn dochter had op school een behoorlijke achterstand opgelopen met rekenen. Na twee privé-lessen stelde meester Andreas voor, om samen met een meisje die op ongeveer het zelfde niveau zat, bijles te gaan geven. Dat had voor Janna zeker meerwaarde. Ze leren ook van elkaar en het biedt nog meer uitdaging. Ik vond meester Andreas zowel didactisch als in de omgang met kinderen fantastisch. Janna ging met plezier naar bijles. En ze heeft meer zelfvertrouwen gekregen.

Ik ben janna, en ben 10 jaar. Ik heb een half jaar geleden een D gehaald voor rekenen, na 15 lessen bij meester Andreas heb ik bij de toets een B gehaald! Het was heel leuk bij meester Andreas en vooral leerzaam. Het is de leukste meester die ik in tijden heb gehad. Waar hij het beste in is is uitleggen en dat is heel erg fijn.

Groep 7 - Janna

Sinds 3 maanden heeft mijn dochter van 10 jaar bijles. Wij merken dat Romy meer zelfverzekerd in de klas is en ook zo thuiskomt van school. De extra aandacht die ze krijgt voor de lesstof geeft haar juist dat extra zetje. Heel belangrijk, de lessen bij Andreas vindt ze leuk en ze kan goed uitleggen wat ze heeft geleerd. Het is pittig om na een schooldag nog 1,5 uur les te krijgen, maar door de manier van lesgeven houdt ze het goed vol, wij gaan lekker door bij Andreas, want het werkt!

Groep 6 – Romy

Mijn dochter is vorig jaar in groep 7 begonnen met rekenlessen van meester Raymond. Aanleiding hiervoor: het grote verschil tussen haar potentieel en de schoolresultaten. Dankzij de rustige, ontspannen en deskundige begeleiding van Raymond heeft ze meer zelfvertrouwen gekregen en een goede aanpak ontwikkeld om rekensommen op te lossen. De CITO scores voor rekenen waren nooit eerder zó goed. Niet onbelangrijk: ze gaat er elke week met plezier heen! Ook in groep 8 gaan we de lessen voortzetten.

Groep 7 - Omaira

Groep 7 - Omaira

Mijn zoon Emiel van 11 jaar vond het moeilijk om mee te komen met Engelse les op school. Daarom Meester Andréas gevraagd om bijles te geven. Inmiddels heeft Emiel het gevoel dat hij weer bij is met zijn klasgenootjes, hij ging altijd met plezier naar bijles, voelde zich daar al snel vertrouwd en kwam enthousiast weer thuis, echt veel geleerd! Mocht het nog eens nodig zijn, zoeken we meester Andréas zeker weer op!

Groep 7 – Emiel

Groep 7 – Emiel

Ik ben Romy en ik ben 12 jaar oud. Ik heb moeite met rekenen, spelling en begrijpend lezen. Meester Andreas geeft me hiervoor een keer per week bijles. Hij legt op een ontspannen manier alles uit en leert me trucjes om opgaven op een makkelijke manier te begrijpen. Op school merk ik dat ik mijn oefeningen makkelijker kan maken. Via een logboek worden mijn ouders op de hoogte gehouden van wat we geoefend hebben. Ik krijg ook huiswerk mee. Ik vind het leuk om naar de bijlessen van meester Andreas te gaan.

Groep 8 - Romy

Groep 8 - Romy

Onze dochter van 10 jaar heeft sinds een half jaar bijles bij Meester Andreas. Eerst van meester Andreas en sinds een paar weken van juffrouw Roos. Het werkt perfect. Onze dochter gaat er met veel plezier heen en haar zelfvertrouwen en prestaties op school gaan duidelijk vooruit. Echt een aanrader indien je kind wat hulp kan gebruiken.

Groep 6 - Sanne

Groep 6 - Sanne

Sinds vorig jaar geeft meester Andreas bijles aan onze dochter Sanne. Wij en vooral Sanne vinden meester Andreas een kei! Sanne heeft nu veel meer zelfvertrouwen gekregen. Ze heeft zelfs weer zin om te rekenen. Echt een aanrader!

Groep 7 - Sanne

Groep 7 - Sanne

Meester Andreas is voor onze zoon (8) een veilig en stabiel wekelijks contactmoment.
Een meester die met hem mee laveert en zo het plezier in het onderwijs weer terug brengt.
Wij zijn heel blij dat meester Andreas op het juiste moment op ons pad kwam!

Groep 5 - Marijn

Groep 5 - Marijn

Sinds een paar maanden heeft mijn zoon van 11 bijles bij Andreas. Hij gaat er met veel zin heen en heeft al na een paar lessen duidelijk veel minder moeite met taal en spelling! Heel blij mee! Volgend jaar op naar huiswerkbegeleiding voor de middelbare school.

Groep 8 - Timur

Groep 8 - Timur

Onze dochter heeft  echt moeite met rekenen en begrijpend lezen. Wij kregen het advies van een heel enthousiaste moeder om contact op te nemen met Meester Andreas. Meester Andreas geeft met veel geduld les in een rustige omgeving. Waardoor de lesstof goed kan worden opgenomen en onthouden. Indra gaat met veel plezier naar de lessen en komt ook altijd weer met een grote glimlach naar buiten. En wat natuurlijk ook belangrijk is…. duidelijke vooruitgang. Wij zijn heel tevreden!

Groep 8 - Indra

Toen Jason langdurig thuis kwam te zitten als hoogbegaafde leerling vanwege niet passend onderwijs, heb ik Jason lange tijd zelf lesgegeven. Wat was ik blij dat meester Andreas dit stokje van mij overnam. Jason wil graag nieuwe dingen leren & heeft hiervoor didactisch de juiste uitleg & begeleiding nodig. Deze heeft hij bij meester Andreas gekregen. De verslaglegging en terugkoppeling van de lessen bij meester Andreas heb ik als ouder als prettig ervaren. Jasons motivatie, zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen zijn gegroeid en bovenal heeft hij als thuiszitter weer mogen ervaren dat leren leuk is! Dank jullie wel!

Groep 6 - Jason

Groep 6 - Jason

Mail ons

Vul onderstaand formulier in en druk op verzenden.