Ik heb heel veel aan Andreas gehad. Ik heb 5 lessen examentraining gehad. Hij heeft me ook veel wiskunde stof uitgelegd wat ik eerst niet snapte, en ook mijn ruimtelijk inzicht is beter geworden. Hij heeft me ook geleerd dat ik de vragen rustiger moet lezen. Ik heb uiteindelijk een 6,8 voor wiskunde gehaald en daar ben ik heel blij mee.

Vmbo TL 4 – Jip

Vmbo TL 4 – Jip

Onze zoon heeft Asperger en heeft daarom soms moeite met de snelheid of compactheid van de lesstof, de één op één sessies samen met Andréas helpen onze zoon enorm. Het doel is om onze zoon te helpen organiseren, structureren en daarnaast reguliere huiswerk ondersteuning. Andréas is duidelijk in zijn uitleg en heeft geduld en sinds zijn hulp gaan de cijfers omhoog en het zelfvertrouwen van onze zoon neemt toe. Prettig is dat Andréas flexibel is met zijn ondersteuning, soms twee afspraken in één week en daarna weer eens in de twee weken, ondersteuning naar behoefte. Het is voor ons als ouders prettig dat wij hulp krijgen met onze zoon, wij hebben niet op alle schoolvragen een antwoord en een stuk vakkundige hulp is dan fijn.

Havo/vwo 2 – Finn

Havo/vwo 2 – Finn

Mijn zoon (15) en wiskunde was geen goede combinatie. Zoon en school was geen goede combinatie ! En, we hebben allemaal volgehouden en doorgezet. Dit was het examenjaar (TL) en vanaf januari is zoon wekelijks op wiskundebijles geweest. Hij ging er zonder morren heen (dat was al een wonder op zich) en gister kregen we het fantastische nieuws dat hij geslaagd is! En jazeker, met een goede voldoende voor wiskunde!
Meester Andreas, onze dank is groot. Jullie doen fantastisch werk voor deze jonge mensen!

Vmbo TL 4 - Kasper

Vmbo TL 4 - Kasper

Vorig jaar zijn mijn zoons wiskunde-bijlessen gaan volgen bij meester Andreas. Eerst mijn oudste zoon omdat hij voorwaardelijk over was naar de VWO. Voor wiskunde scoorde hij onvoldoende. Na de bijlessen van de wiskundedocent had hij einde van het jaar fantastische cijfers!

Ook mijn andere zoon volgt bijlessen bij Meester Andreas. Ook zijn cijfer moet worden opgekrikt. Volgens hem legt hij het veel beter uit dan zijn wiskunde-leerkracht!

Je wordt op de hoogte gehouden via een document in Google drive, heel fijn! Zo weet je altijd hoe je kind ervoor staat.

VWO 1 en 3 - Wolf en Dingo

Onze zoon van bijna 16 heeft sinds dit jaar moeite met wiskunde. Wij hebben hem zelf altijd geholpen maar dit bleek niet meer voldoende, pas tegen het einde van dit schooljaar (eigenlijk wat te laat) op zoek naar bijles omdat Bas zou blijven zitten. Via Facebook hij meester Andreas terecht gekomen bij ons in het dorp; ze hadden direct een klik! Hij weet feilloos hoe hij met pubers om moet gaan en spreekt hun ’taal’. Hij legde alles geduldig en helder uit, op een totaal andere manier dan op school, waardoor het kwartje viel. Bas heeft z’n wiskunde opgetrokken van een 4,9 naar een 5,6 en gaat nu dus over! :-) We trekken volgend jaar zeker eerder aan de bel bij meester Andreas; Bas en wij zijn enorm tevreden.

Vmbo-KB 3 - Bas

Vmbo-KB 3 - Bas

Hallo ik ben Kate en zit momenteel in 5Havo. Ik heb bijles genomen voor mijn Nederlands, omdat ik nooit echt hoger cijfers haalde dan een 5.7. Ik ben namelijk 2 talig opgevoed dus mijn ouders konden me ook niet echt goed helpen. Zelf vind ik dat Andreas alles rustig en duidelijk uit kan leggen en wat ik helemaal geweldig vind is dat hij zeer goede ezelsbruggetjes kan verzinnen die je goed de stof leren te onthouden. Dus als je bijles nodig hebt is hij echt een aanrader!

Havo 5 – Kate

Havo 5 – Kate

Hoi, Ik ben Parisa Smeerdijk en zit in 3 havo. Ik heb bijles genomen voor mijn Nederlands. Ik ben geholpen met grammatica, één keer in de week. De uitleg is ontzettend fijn en goed te begrijpen. Na de eerste les begon ik eindelijk grammatica te begrijpen. Echt een aanrader omdat alles heel leuk gaat en super goed wordt uitgelegd!

Als moeder van Parisa Smeerdijk ben ik heel blij geweest met meester Andreas Lefevre. Zijn uitleg en manier van leren heeft bij mijn dochter het kwartje goed doen laten vallen qua uitleg en de tijd die hij voor haar nam. Haar grammatica is voor haar stuk duidelijker en begrijpend geworden . Blijven ondanks haar inzicht in de grammatica zeker ook zo af en toe bij blijf uurtjes houden.

Havo 3 - Parisa

Havo 3 - Parisa

Mail ons

Vul onderstaand formulier in en druk op verzenden.


    Open chat
    Kan ik je helpen?
    Hoi, kan ik je ergens mee helpen?